Koronavírus óvintézkedés

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az elmúlt időszakban a koronavírussal összefüggő történésekre való tekintettel az Észak-Olaszországból hazaérkező tanár- és tanulócsoportok, valamint egyéni utazások esetében az érintettek biztonsága érdekében az alábbi megelőző intézkedések megtételét kérjük.

Amennyiben egyéni utazás céljából Észak-Olaszországban, a hatósági intézkedéssel lezárt településeken tartózkodtak az elmúlt két hétben és már visszaérkeztek, kérjük szíveskedjenek tájékoztatni az osztályfőnököket.

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermekek megfelelő ellátása érdekében kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a fent említett terület elhagyásától számított tizennégy napig ne hozzák gyermeküket az iskolába, továbbá kísérjék fokozott figyelemmel egészségi állapotát.

Amennyiben a gyermek ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.
A lezárt települések listájáról a 06 80/277-455 vagy a 06 80/277-456 Zöld számon, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet tájékozódni. www.nnk.gov.hu

Amennyiben felmerül a betegség előfordulása, a háziorvos, illetve a területileg illetékes járási/kerületi népegészségügyi osztály dönt a további teendőkről, az aktuális eljárásrend szerint.

Tisztelettel:
Sebők Szilvia
igazgató
Ráckeve, 2020. február 28.